Agder Cup 2017

Postet av Flekkefjord FK den 7. Feb 2017

Velkommen!

Lysbilde1.PNGFotballfestivalen Agder Cup har blitt en svært populær turnering med mange deltakere fra både Agder og Rogaland.

Flekkefjord Fotballklubb er en tradisjonsrik klubb med mange ivrige medlemmer som skal gjøre sitt beste for at nettopp dere skal trives på fotballfestivalen i Flekkefjord.

Agder Cup byr på langt mer enn en vanlig fotballturnering, ettersom vi ønsker å lage en hyggelig opplevelse for hele familien!

Vi samarbeider med en rekke lokale aktører for å kunne tilby forskjellige aktiviteter til deltakerne.

Her tilbys alt fra dresinsykling på Flekkefjordsbanen, tennis og bading i svømmehallen og båttur til Torsøy, samt Agder Cup Treff lørdag kveld!

Baner

Alle kampene spilles på Uenes Stadion (gressbane og kunstgressbane). Garderober ligger i tilknytning til banene.

Turneringsreglement

Agder Cup spilles etter NFF’s regler. Dispensasjoner gitt av NFF eller kretskontor vil bli godtatt av Agder Cup. Alle kamper spilles minimum 2x9 min. uten pause. Nye kamper starter hvert 20. minutt. Med forbehold om endring i økt spilletid.

Premiering

Alle deltagere premieres. Premieutdeling fra terrassen på klubbhuset like etter lagets siste kamp.

Innkvartering

Innkvartering foregår fra fredag 9. juni til søndag 11. juni. Lagene bor i hovedsak på skoler i gangavstand til Uenes Stadion. De som ønsker overnatting må kjøpe A eller B-kort. Det forutsettes at minst 1 leder, over 20 år, pr. lag overnatter på skolen sammen med laget.

NB! Utsjekk fra skole senest kl 11:00 på avreisedagen.

Påmeldingsavgift

Påmeldingsavgift innbetales FFKs konto 3030.34.44544 innen 23. april 2017.
NB! Påmeldingen er først gyldig når på meldingsavgiften er mottatt. Lag som trekker seg senere enn 14 dager før turneringsstart får ikke refundert påmeldingsavgiften.

Deltakeravgift

Deltakere må registreres via påmeldingssiden innen 23.04.2017. Det vil da genereres en faktura som må betales innen samme dato. Påmelding av antall spillere, ledere og familier er bindende, men mindre justeringer i antall avregnes ved ankomst/registrering.

Alle deltakere må kjøpe deltakerkort i en av følgende kategorier: A, B, C eller D.

D-Kort: Kr 300,-
Deltakelse med fin premie

Agder Cup T-skjorte

1 måltid (Grillmat)

Adgang til svømmehallen

Dresinsykling

Kino på klubbhuset

Adgang til Cafe-telt

Adgang til Agder Cup treffet lørdag kveld

Båttur med Solstrand (med forbehold om at skøyte er tilgjengelig disse dagene)

C-Kort: Kr 400,-
Samme som D-kort

kveldsmat på Agder Cup treffet lørdag kveld.

B1/B2 Kort: Kr 750,-
Samme som C-Kort

1 overnatting

totalt 3 måltider

A-kort: Kr 1000,-
Samme som C-Kort

2 overnattinger

Totalt 6 måltider (2x frokost, 2x middag (grillmat) og 2x kveldsmat)

Lagledere kjøper kort i samme kategori som sine spillere. Her inngår ikke premie.

Foresatte/Andre: Dersom foresatte eller andre ønsker å overnatte med barna, så må det kjøpes kort i samme kategori som spillerne.

Lysbilde4.PNG