Jan Rune Hogstad

Sponsor- og supporterstrøm

Postet av Jan Rune Hogstad den 1. Aug 2017

NorgesEnergi - Sponsorstrøm

Flekkefjord Fotballklubb har tegnet samarbeidsavtale med NorgesEnergi og i den anledning ønsker vi å presentere våre medlemmer, samarbeidspartnere og andre støttespillere til klubben for mulighetene rundt sponsor- og supporterstrøm.

Nå er det enkelt å støtte klubben i ditt hjerte! NorgesEnergi sender klubben din 400 kroner det første året du er kunde, og deretter 200 kroner per år. Alt du trenger å gjøre er å bestille Supporterstrøm, og det koster ikke noe ekstra for deg som kunde!

Strøm til innkjøpspris har i følge Statistisk sentralbyrå vært den billigste avtaleformen i over ti år. Du betaler det samme for strømmen som vi kjøper den inn for. Du får også med Sparepakken til kun 1,50 kr dagen som gir deg sikkerhet når du trenger det mest.

Gå inn på denne linken for å lese mer eller bestille ny strømleverandør: