Agder Cup 2015 - årets, og kanskje tidenes Cup fest i Flekkefjord!

Postet av Flekkefjord FK den 30. Mai 2015

Da nærmer det seg endelig årets store Cup fest i Flekkefjord, som arrangeres i samarbeid med Avisen Agder og vår hovedsponsor Flekkefjord Sparebank. I år ser det ut til å bli tidenes fest! Det er 14. gang klubben arrangerer denne turneringen, og i år foregår turneringen fredag 5. juni til søndag 7. juni.

I år har vi hele 188 lag som deltar og nærmere 2000 spillere og lagledere!

Det kommer lag fra Trauma i øst til Viking og Vardeneset i vest.

Flekkefjord stiller med 35 lag, og mange andre lokale klubber stiller med flere lag. Det kan nevnes Moi IL og Kvinesdal IL som kommer med 15 lag hver. Ellers så stiller også i år Sandnes ULF med en stor delegasjon på 17 lag.

I løpet av denne helgen, fra fredag til søndag, skal det avvikles 347 kamper.

Dette er et meget viktig arrangement for klubben og klubben ønsker å rette en stor takk til alle som bidrar med dugnadsinnsats denne helgen - vi hadde ikke klart oss uten!

I år er det satt opp buss som kommer til å kjøre fra Stadion på lørdagen hver halvtime i tidsrommet kl 1200 til kl 1800. Rute vil være Stadion - Rema 1000 - Parken - Søyland Skole og retur. Deltakere på cup'en har førsterett på plass i bussen, men om det er plass så er det bare for andre å bli med for en tur til Uenes og en fin opplevelse på stadion!

Søndagen er for de minste. Da vil årsklassene 7 til 10 år spille sine kamper, samt at noen 11 og 12 års lag også skal spille.

Vi har kiosk og grillmat!

Dugnadsliste finner dere her: Nyttige Dokumenter - Dugnadsliste Agder Cup 2015

Kampoppsett finner dere her: Kampoppsett Agder Cup 2015

I tillegg til dugnad så har vi også mange lokale samarbeidspartnere som bidrar: