Invitasjon til Agder Cup 2016

Postet av Flekkefjord FK den 23. Feb 2016

Agder Cup 2016

Fotballfestivalen Agder Cup har blitt en svært populær turnering med mange deltakere fra både Agder og Rogaland.

Flekkefjord Fotballklubb er en tradisjonsrik klubb med mange ivrige medlemmer som skal gjøre sitt beste for at nettopp dere skal trives på fotballfestivalen i Flekkefjord.

Agder Cup byr på langt mer enn en vanlig fotballturnering, ettersom vi ønsker å lage en hyggelig opplevelse for hele familien!

Vi samarbeider med en rekke lokale aktører for å kunne tilby forskjellige aktiviteter til deltakerne.

Her tilbys dresinsykling på Flekkefjordsbanen, tennis, bading i svømmehallen og båttur med Solstrand, samt Agder Cup Treff lørdag kveld!

Årets Agder Cup går av stabelen 3. til 5. juni.

Påmelding til turneringen gjøres her: http://www.profixio.com/reg/agdercup20162

For mer informasjon om turneringen bla deg inn på våre nettsider under menyen "Agder Cup".

Invitasjon til årets Cup kan hentes her: ffk_agdercup_invitasjon_2016.pdf