Telenor_xtra_logo_horisontal.jpgTelenor Xtra for 5. - 7. klasse

Telenor Xtra for 5.-7. klassinger vil bli gjennomført etter noenlunde samme opplegg som tidligere. Vi fortsetter opplegget med instruktører fra A-lag, juniorlag og G15/16 laget. I tillegg vil Ingmar hjelpe Øyvind med planlegging av sportslig opplegg og være tilstede på noen treninger.

Det blir Telenor Xtra for 5.-7. klassinger på tirsdager og torsdager. Oppstart blir uke 34 og vi holder på fram til 25.04.19. Telenor Xtra følger skoleruten i forhold til ferier.

I Telenor Xtra tiden (13.30 – 16.00) blir det først leksehjelp i klubbhuset på Uenes, det serveres litt frukt og så trener vi fotball!
7. klassinger har ikke leksehjelp og møter direkte til trening på Uenes stadion eller i Ueneshallen.

På Uenes stadion

(august, september, oktober/november, mars og april):

14.30 – oppvarming og tekniske øvelser

14.50 – ferdighetsutvikling

15.15 – spillvarianter

16.00 – takk for i dag

I Ueneshallen

(november, desember, januar og februar):

14.45 – teori og gjennomgang av tema for spilløkta

14.55 – oppstart av økt med fokus på:

• Teknisk og taktisk ferdighetsutvikling
  • Hurtighet, smidighet, styrke og koordinasjon

16.00 – takk for i dag

Husk at du trenger dette til Telenor Xtra:

• Ukeplan og leksebøker til leksehjelptimen (eller stillelesingsbok hvis du er ferdig med leksene)
  • Ekstra matpakke og drikke
  • Fotballutstyr; sko til kunstgress/innesko , treningstøy, leggskinn

Betalingsinformasjon m.m.

Mer informasjon om priser finner du her.

Ta kontakt med Ingmar (913 26 930) eller Øyvind (988 81 133) hvis dere lurer på noe.