Kampavvikling

Retningslinjer for kampavvikling på Uenes

For fullstendig oversikt over kampene til lagene FFK har i serien gå til fotball.no eller bruk appen MinFotball.

Nedenfor finner dere oversikt over hjemmekamper på Uenes i perioden fram til sommeren 2019.

Det er viktig at dere benytter oppsatt bane, og riktig type mål for kampene. Oppdatert informasjon om dommere kommer etter hvert.

Vi vil prøve å få lagt inn endringer på tidspunkt for MINI lagene, slik at oversikten i MIN FOTBALL blir riktig. Det er fint hvis dere avtaler med motstanderlag i forkant, slik at de vet hva som er riktig starttidspunkt for kampene.Vennligst meld tilbake dersom dere finner noen kamper som mangler/ er feil.

Som hovedregel ønsker vi at dere benytter egen treningstid/ helger til å gjennomføre kamper utenom oppsatt kampavvikling. Kamp i andre FFK lag sin treningstid må avtales med «eier» av treningstiden. Kamp i andres (Rugby el.) sin treningstid bør ikke skje og må i så fall avtales med «eier» av treningstiden.

Alle flyttinger/byttinger/utsettelser ol SKAL avtales med Leif Sigurd før gjennomføring (påvirker baner, dommere osv.)

Har du spørsmål eller kommentarer til dette ta kontakt med Leif Sigurd Dybvik (leifsdybvik@gmail.com eller 90 64 58 80).
Han kommer til å sende ut en påminnelse om neste ukes kamper mot slutten av hver uke, slik at de siste endringer blir ivaretatt.Levert av IdrettenOnline