Telenor Xtra i Flekkefjord Fotballklubb

Som et viktig spillerutviklingstiltak er Flekkefjord Fotballklubb stolte av å kunne tilby Telenor Xtra for 3.–7. klassinger.

Tidspunkt skoleåret 2018/2019

3. klassinger: Onsdag kl. 13.15–15.45. (Maks 14 spillere).

4. klassinger: Mandag kl. 13.15–15.45. (Maks 14 spillere).

5.-6. klassinger: Tirsdag og/eller torsdag kl. 13.30-16.00. 7. klassinger: Tirsdag og/eller torsdag kl. 14.30-16.00 (tar ikke del i leksehjelpen). (Maks 30 spillere per dag).

NB! Inneværende skoleår har vi Telenor Xtra også på fredager. Denne gruppen består av 4. klassinger som har 2 økter per uke. Telenor Xtra på fredager kan også bli aktuelt i 2018/2019, men avhenger av hvor mange 4. klassinger som ønsker 2 økter per uke.

Prisoversikt for høst/vår og annen betalingsinformasjon

Priser finner du her

Skattefradrag

Flekkefjord Fotballklubb er pliktig til å innberette innbetalinger for Telenor Xtra til skatteetaten. Det innebærer mulighet for fradrag i inntekt.

Instruktører

• Øyvind Maude Nedland
  • Ingmar Uglem (av og til)
  • Spillere fra A-laget, juniorlaget og G15/16

Administrativt ansvarlig og kontaktperson

Ingmar Uglem for 5. til 7. klasse

Sigurd Åtland for 3. og 4. klasse

Opptak og innsøking

Dette er et tiltak i regi av FFK og derfor vil medlemmer av klubben bli foretrukket. Tiltaket er en mulighet, men ikke en rettighet. Evnen til å holde fokus over tid, innsats, oppførsel og fremmøte på FFK-treninger vil telle positivt i forhold til opptak.

Vi ønsker motiverte spillere med et ønske om å lære, ikke spillere som er der fordi foreldrene ønsker det. Leksehjelp er en del av Telenor Xtra-tilbudet, og det forventes at deltakerne klarer å sitte rolig og bidra til god arbeidsro og godt læringsmiljø på leksehjelptimen.

Ta kontakt med administrativt ansvarlig dersom dere lurer på om Telenor Xtra er et tilbud som passer bra for ditt barn.

Etter at søknadsfristen er utløpt, gjennomfører vi et «styrt» opptak. Ingmar, Sigurd og Øyvind vil på vegne av Sportslig Utvalg administrere dette.

Innsøking:

5.-7. klasse (2008-2006)

Nye søkere sender navn/fødselsdata og kontaktinformasjon til uglem.ingmar@gmail.com eller via sms (91326930)/messenger. Fjorårets deltakere søker via facebook og gruppen Telenor Xtra FFK. Skriv inn antall økter og velg tirsdag eller torsdag hvis kun en økt er ønskelig.

4. klasse (2009)

Nye søkere sender navn/fødeselsdata og kontaktinformasjon til sigurd.aatland@sor.no eller via sms (41618151)/messenger. Fjorårets deltakere søker via facebook og gruppen Telenor Xtra 2009. Aktuelle dager er mandager og fredager. På fredager foregår treningene på kunstgresset hele året. Skriv antall dager som er aktuelt. Hvis en økt er ønskelig, så er det mandag som er aktuell dag.

3. klasse (2010)

Søkere sender navn/fødselsdata og kontaktinformasjon til sigurd.aatland@sor.no eller via sms/messenger.

Ingmar Uglem: Mobil: 913 26 930 Mail: uglem.ingmar@gmail.com

Sigurd Åtland: Mobil 41618151 Mail: sigurd.aatland@sor.no