Grunnmuren

I samarbeid med Salte Tekniske har Flekkefjord FK nå startet med salget til den såkalte grunnmuren som skal settes opp utenfor klubbhuset på Uenes. Grunnmuren skal styrke det økonomiske fundamentet for klubben og består av mange små grunnsteiner som til sammen skal utgjøre Grunnmuren.

Det fysiske produktet som selges er en egen grunnstein av keramisk flis med laserinngravert navn / logo for hver sponsor. Hver grunnstein settes inn i en felles sponsorvegg, som blir godt synlig for alle. Denne settes inn i en børstet rustfri syrefast U profil som skrues fast til vegg. Som giver blir du en eller flere av disse

Giverbeløpet er fra kr. 100 pr. måned, og avtalen løper over tre år.

Et effektivt produkt som skaper kjærkomne og gode inntekter til klubben samtidig som det krever lite dugnad.

Hvem kan være giver til Grunnmuren?
Bedrifter, privatpersoner, organisasjoner, klubber etc.

Skattefradrag
Det gis skattefradrag for gaver gitt til landsdekkende organisasjoner. Flekkefjord FK er tilsluttet Norges idrettsforbund og er via denne tilslutningen godkjent gavemottaker med skattefradrag. Gaver til landsdekkende organisasjoner må utgjøre min.kr. 500, - og maks. kr. 16800,- pr. inntektsår. Flekkefjord FK vil innrapportere mottatte gaver til skatteetaten slik at beløpet kommer med på forhåndsutfylt selvangivelse.

Eksempel på hvordan flisene vil se ut:

Ønsker du å være med og bygge Grunnmuren til Flekkefjord FK, med en eller flere grunnsteiner? Ta kontakt med Thor-Eivind Fosse - tef@hfm.as - 402 17 118