FFK App / Upsport

Last ned Flekkefjord FK-appen!

Motta nyheter fra klubben, kommuniser internt og få all informasjon – alt på ett sted!

Klubbens nye kommunikasjonskanal

I appen vil både treningstider, kontaktpersoner og kampprogram etc. være tilgjengelig, helt ned på lags-/gruppenivå. I tillegg vil du motta siste nyheter fra klubben i appen.

Appen har en innebygd kommunikasjonskanal som gjør at trenere, daglig leder, styret og andre administratorer kan sende målrettede meldinger til spillere, foreldre og andre, som f.eks. ved endring av treningstider, endring av kamptid osv. Du som bruker vil også ha mulighet til å svare på disse meldingene, chatte med medlemmene på eget lag/gruppe, dele bilder og du kan også legge til andre venner i klubben. Alle meldinger kommer som push-varsler* (ikke sms/mms).

*Selv om du har skrudd av push-varsler i telefonen din, vil du fortsatt kunne lese mottatte meldinger!

Appen er klubbens foretrukne kommunikasjons-kanal. Den letter oppgaven med å få ut nyheter og meldinger til de som bryr seg om klubben vår.

Godtgjøring til klubben

Appen er reklamefinansiert og 45% av annonse-inntektene går direkte til klubben vår. Gjennom dette sikrer klubben seg løpende inntekter. I en oppdatering som kommer i begynnelsen av 2015 er det mulig å kjøpe en premium-løsning av appen. Du vil da ikke motta annonser på appen, men du støtter fortsatt klubben fullt ut med omtrent samme beløp.

Konsept

Det er gratis å laste ned appen vår. Du mottar maks to informasjonsmeldinger om dagen og disse sendes ut mellom kl. 10:00-18:00. Det er kun personer over 16 år som mottar annonser fra kommersielle aktører. Ingen av de kommersielle aktørene vil være i konflikt med idrettens etiske verdier.

Flekkefjord FK App: Apple / iTunes eller Google Play

FFK App / App Store
FFK App / Google Play

Last ned vår brosjyre: ffk_app_upsport.pdf

Slik går du frem:

1. Søk etter appen på App Store/Google Play og last den ned.
  2. Når appen er lastet ned, klikk på "Registrering" og fullfør registrer-ingen. Du tas tilbake til Logg inn-siden.
  3. Du vil motta en sms med passordet ditt.
  4. Logg inn med mobilnummeret ditt og passordet du mottok på sms (Du kan alltids hente nytt passord dersom du skulle glemme det). Klikk "Logg inn". Sms'en er gratis.
  5. Du er nå logget inn i appen. Nå er det viktig at du tilordner deg til de idrettsgrenene og lagene/gruppene du og/eller barna dine tilhører.
  6. Først velger du idrettsgren du og/eller barna dine tilhører. Deretter gjør du det samme med lag/grupper. Mervalg mulig i begge kategorier. Er du kun supporter, klikk "Supporter". Klikk "Ferdig" øverst til høyre. Du er nå riktig tilordnet til gren og lag og kan delta i all kommunikasjon internt på laget/gruppen
  7. Du kan senere endre idrettsgren og gruppe/lag. Klikk på menyknappen øverst til venstre og klikk på navnet ditt. Her ser du informasjonen du registrerte deg med. Klikk på "Endre grupper" og all tilodning kan endres.