Telenor_xtra_logo_horisontal.jpg

Telenor Xtra – 2020/2021 - Oppstartinformasjon for 3. og 4. klasse


 

3. klassinger har Telenor Xtra på onsdager og første gang blir snarlig bestemt.

 

4. klassinger har Telenor Xtra på mandager og første gangblir snarlig bestemt


Følgende program vil gjelde:

Spillerne møter i avtalt klasserom kl. 13.15. Først spiser de matpakken (egensmurt) og får frukt av Øyvind Maude Nedland. Leksehjelpen starter presis kl. 13.30 og er ferdig kl. 14.00. Så kler de seg og har opptelling før felles gåtur til Uenes med instruktør. På Uenes skifter til treningstøy og trener ca. 1 time og 15 minutter. De er ferdige på Uenes kl. 15.45 og kan hentes da. Dette programmet vil gjelde for august, september, oktober/november og i mars/april når «utesesongen» igjen begynner. I perioden november-mars så foregår treningen i gymsalen på Sunde skole og da fra kl. 14.15-15.45.

PS! De som går på Søyland Skole må ta bussen kl. 13.05 ned til rutebilstasjonen. Spillerne går opp trappene fra jernbaneområdet og finner riktig klasserom så raskt som mulig. Øyvind blir med bussen fra Søyland første gang for 3. klassinger. Det vil si onsdag 19. august.Vedrørende leksehjelp:

Fint hvis spillerne har uke-/lekseplanen i sekken. Dette for at Øyvind skal kunne sjekke at riktige lekser blir gjort og eventuelle beskjeder fra lærer blir fulgt. Etter at skriftlige lekser er utført, får barna tid til stillelesing i en stillelesingsbok de har i sekken, eller leseleksen som skal gjøres hjemme. Dette for at det skal være arbeidsro mens leksearbeidet pågår.


Husk:

  • Matpakke, drikkeflaske, treningstøy, fotballsko og leggskinn.


Eventuelle spørsmål kan stilles til Sigurd Åtland; sigurd.aatland@sor.no / mobil 41618151.