Om Agder Cup


 Agder cup 2021 er dessverre avlyst ! Dette på grunn av den usikkerheten med Covid-19 situasjonen.

Flekkefjord Fotballklubb har i samarbeid med lokalavisen AGDER og Flekkefjord Sparebank gleden av å invitere til fotballfestivalen Agder Cup helga fredag 04.06.2021 til søndag 06.06.2021 . Det er 19. året at Agder Cup arrangeres, og vi håper det blir mange flere!

 

Agder Cup byr på langt mer enn en vanlig turnering. Vi ønsker å lage en hyggelig opplevelse for hele familien med fotball, grilling, bading, show, og mange aktiviteter!

Fotballfestivalen Agder Cup har blitt en svært populær turnering med mange deltakere fra både Agder og Rogaland.

Flekkefjord Fotballklubb er en tradisjonsrik klubb med mange ivrige medlemmer som skal gjøre sitt beste for at nettopp dere skal trives på fotballfestivalen i Flekkefjord.

Vi samarbeider med en rekke lokale aktører for å kunne tilby forskjellige aktiviteter til deltakerne. Her tilbys alt fra dresinsykling på Flekkefjordsbanen, tennis og bading i svømmehallen , samt Agder Cup Treff lørdag kveld!


Kampoppsett

Kampoppsett Agder Cup 2021: 

Ikke klart.


Program

Programmet for 2021 er ikke klart.Kontaktpersoner

Påmelding:

E-post: post@flekkefjordfk.no

Overnatting:

Lars Kristian Larsen, telefon 900 22 824, e-post: lk@larsen.no

Mat og andre spørsmål:

Linda B. Hogstad, telefon 41100193

Klasser

For en oversikt over hvilke klasser som kan delta på Agder Cup gå inn her: http://www.flekkefjordfk.no/p/...


Baner

Alle kampene spilles på Uenes Stadion (gressbane og kunstgressbane). Garderober ligger i tilknytning til banene. Banene ligger i gangavstand fra overnattingstedene som er Sunde skole og Flekkefjord Ungdomsskole.


Deltakeravgift

 

Deltakere må registreres via påmeldingsiden innen 23.04.2021. Det vil da genereres en faktura (som dere må hente ned) som må betales innen samme dato. Påmelding av antall spillere, ledere og familier er bindende, men mindre justeringer i antall avregnes ved ankomst/registrering. Alle deltakere må kjøpe deltakerkort i en av følgende kategorier: A, B, C eller D.

I år vil vi ikke kreve påmeldingsavgift grunnet uvisshet ved covis-19 situasjonen.

 

Les mer om deltakeravgift her.


Aktiviteter

Armbåndet som en mottar ved registrering fungerer som adgangstegn til følgende gratis aktiviteter rundt omkring i området:

  • Svømmehallen, lørdag kl.10 - 17 og søndag mellom kl.10 - 16.     NB! Barn opp til 10 år i følge med voksen.
  • Tennis like ved stadion, lør. og søn. kl. 09.30 - 15.30.  Det vil bli gitt instruksjon begge dager.  Banen kan bli stengt i perioder uten annet varsel. NB! IKKE TILLATT MED FOTBALLSKO!! 
  • Dresinsykling på Flekkefjordsbanen, lørdag og søndag mellom kl. 10 - 16. Ta gjerne med lykt og hjelm!   NB! Barn i følge med voksne!
  • ”Kino” i 2. etg. på klubbhuset. Fra kl. 10 - 17 på lørdag og  kl. 10 - 15 søndag. Det vil bli vist kontinuerlig underholdning.
  • AgderCup treffet, lørdag kl. 20.30 - 22.00.  Mat serveres i teltet av Grand Hotell. Se egen annonse.

Med forbehold om endringer!


Kamper

Hvor lange spilletid får hvert lag pr kamp?

  • Kampene har en varighet på 14 min

Hvor mange kamper?

  • Det spilles min 3 kamper - hvis mulig 4 kamper


Cafè

På stadion blir det åpen kiosk, grilltelt med cafè både lørdag og søndag. Vi setter opp stort telt med sitteplasser som gjør at dagen blir vellykket selv om det skulle komme regn.

Parkering

Det kan fort bli fullt på parkeringen ved Uenes Stadion, så publikum oppfordres til å parkere ved svømmehallen, ungdomsskolen og Lister videregående skole som ligger i gangavstand til Uenes Stadion. Følg anvisningene til parkeringsvaktene og se kart: her


PåmeldingKampprogram

Her legges ut link til kampprogram når dette er klart.


Bankterminal

Det vil i sekretariatet være mulig å ta ut kontanter i bankterminal. Vi har også Vipps.


Shuttle tog

På lørdagen vil det være et shuttle-tog så går fra stadion og ned til sentrum hver halvtime.


Smaaby 2021

I forbindelse med Smaabyfestivalen 2020 vil det skje mye rundt om i byen i løpet av helga. Se www.smaaby.no for mer info.


Bilder

Her kan du finne bilder fra tidligere Cup'er: Bilder